Cora Jongenotter

Vanuit een creatieve achtergrond, aangevuld met een opleiding Bedrijfskunde, kijkt Cora Jongenotter naar de wereld om haar heen. Haar liefde voor Afrika resulteerde in ontwikkelingshulp, door haar drive voor hardlopen liep ze marathons.

De verbinder met de kernwaarden authentiek, stijlvol en creatief staat met een open blik in haar leven en geniet ervan!

Dit maakt ook dat de Circulaire Economie haar enorm boeit. De creativiteit en kansen die déze ontwikkeling biedt, is er een van : “once in a lifetime!” De ervaring die ze in het recente verleden opdeed met Sociale Innovatie in het uitvoerend bouwbedrijf maakt “het Bouwen” tot een uitdaging.

Core-Identity

Joris Belt

Een enthousiaste bouwer in hart en nieren, aan projecten, organisaties én aan mensen. Zo kun je  Joris Belt het beste omschrijven. Bij ontwikkelende aannemer Heembouw maakte hij als jonge projectleider kennis met Lean. Geïnspireerd door deze filosofie besloot hij het vak van trainer/ coach te gaan uitvoeren. Zo kwam hij in contact met Cora, met wie hij bij VORM Bouw een aanpak ontwikkelde waarmee ze sociale innovatie een nieuwe dimensie gaven. Joris bouwde zijn eigen duurzame regeneratieve houten huis met circulaire en biobased materialen. Zijn purpose: De vertaalslag maken van visie naar werkvloer - op weg naar een toekomstbestendige bouw